Marine Fendering

U bent hier

Waarom Fendertec als leverancier voor Pneumatic Fenders?


Waarom Fendertec als leverancier voor Pneumatic Fenders?

Technische rubberproducten voor o.a. de offshore en marine industrie. Fendertec levert daarbij een breed assortiment van zowel standaard als maatwerk rubber fenders aan een brede klantenkring. De jarenlange ervaring en expertise op het gebied van rubber fenders maakt het in veel gevallen mogelijk om tot de best mogelijke oplossing te komen, tegen veelal een verassend interessante prijs:

  •  Alle onze Pneumatic fenders zijn ISO 17357 approved. U weet dus dat u een volgens de geldende standaard geproduceerde fender koopt. 
                            
  •  Bij Fendertec onderkennen we dat  een snelle levering in de scheepvaart vaak heel belangrijk kan zijn. De meest voorkomende maten Pneumatic fenders kunnen wij in veel gevallen uit voorraad leveren.
                                 
  •  Pneumatic fenders combineren een hoge energie opname met een lage reactie force en is daarmee een zeer geschikte fender om in de scheepvaart toegepast te worden. Zie voor nadere informatie over het gebruik van Pneumatische fenders ook ‘wat zijn de voordelen van het gebruik van Pneumatic fenders?

 

 

Pneumatic fender

 

Pneumatic fenders zijn net als een schuim gevulde- of foamfenders beide drijvende fenders. Toch zijn er ook verschillen tussen beide type fenders .... lees meer

 




Pneumatic fender


Over Fendertec

FenderTec heeft meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van diverse technische rubberproducten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van rubber fenders en stootprofielen voor de bescherming van kades, steigers, pontons, laadperrons, sleepboten, werkboten en andere vaartuigen.

FenderTec biedt standaard rubber fenders en stootprofielen geproduceerd uit de beste kwaliteit rubber. Ook op maat gemaakte producten kunnen geleverd worden volgens de eisen van de klant. Alle rubber fenders kunnen voorzien worden van bevestigingsgaten, op de gewenste lengte worden gezaagd en de uiteinden voorzien van een afgeschuinde zijde. Ook kunnen de rubber fenders gevulkaniseerd in een door de klant gewenste radius geproduceerd worden, waardoor de fender bijvoorbeeld prima rond de boeg of achtersteven van een schip is aan te brengen. Met de uitgebreide productie-en servicefaciliteiten in Europa, kan FenderTec kwalitatief interessante oplossingen bieden met korte levertijden.

Meer informatie over Fendertec »