Marine Fendering

U bent hier

Service en diensten

FenderTec biedt allerlei diensten op rubber fenders. Om te voldoen aan een snelle levering kunnen we bewerkingen op rubber fenders uitvoeren in onze eigen productieruimte.

De guillotine wordt gebruikt om marine fenders te snijden op de gewenste lengtes. Het boren van gaten in rubber fenders kan in allerlei vormen. Standaard fenders, zoals D fenders, Delta fender, kunnen voorgeboord worden en zijn veelal uit voorraad leverbaar. Klantspecifieke fenders met geboorde gaten hebben korte levertijden

De productie van de producten van rubber is in overeenstemming met ISO9001-certificering. Heeft u vragen over onze services op rubber fenders hebben? Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoop afdeling.

boren en zagen fenders

Boren en zagen rubber fenders

Met behulp van onze machines kunnen alle rubber fenders en profielen bewerkt worden. De fenders en profielen kunnen op lengte en in de gewenste hoek gezaagd worden. Indien nodig worden de fenders en profielen voorzien van montagegaten.

  
boren en zagen fenders

Hoekstukken rubber fenders voorgebogen

FenderTec is specialist in voorgebogen hoekstukken van rubber fenders. Met ruime ervaring in alle soorten en maten rubber fenders en ook in kleine en grote hoekstukken, biedt FenderTec hoekstukken in verschillende kwaliteiten van rubber volgens de eisen van de klant.

  
boren en zagen fenders

Vervanging, herstel en reparatie rubber fenders

FenderTec is leverancier van rubber fenders en stootprofielen. Naast een breed scala aan standaard en klantspecifieke rubber fenders, heeft FenderTec ook een uitgebreide voorraad beschikbaar voor vervanging, herstel en reparatie rubber fenders.

  
Centrale voorraad rubber fenders

Centrale voorraad rubber fenders

FenderTec heeft een uitgebreid programma aan standaard rubber fenders en stootprofielen op voorraad en kan door deze centrale voorraad korte levertijden garanderen.

Komen de benodigde rubber fenders niet voor in ons standaardassortiment? Dan produceren wij dat profiel in korte tijd volgens specificatie. Onze ruime en brede ervaring stelt ons in staat professioneel advies te verlenen.

  
Wereldwijde levering rubber fenders

Wereldwijde levering rubber fenders

Met haar Europese verkoopkantoor en centrale magazijn in de buurt van de haven van Rotterdam, is FenderTec synoniem voor de beste kwaliteit rubber fenders, wereldwijde levering, korte doorlooptijden en maatwerkoplossingen.