Marine Fendering

U bent hier

Wat zijn de prijzen van Pneumatic fenders?


Wat zijn de prijzen van Pneumatic fenders?

De prijzen van Pneumatic fenders hangt af van de maat het aantal en de uitvoering van de fender. Alhoewel we bij Fendertec altijd trachten om een goede kwaliteit fender tegen een zeer gunstige prijs te leveren, kan de aanschaf van een pneumatic fender voor slechts een korter durend project een relatief hoge investering zijn. In sommige gevallen is de inzet van een gebruikte fender een optie of kan een fender tijdelijk gehuurd worden. Wenst u nadere informatie over de verschillende mogelijkheden en actuele prijzen van onze pneumatic fenders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst.

Pneumatic fender

 

Pneumatic fenders of Yokohama fenders zijn feitelijk beide namen voor hetzelfde product. Pneumatic fenders zijn rubber fenders die met lucht zijn gevuld (vandaar de naam pneumatische fenders). Dit type rubber fender werd voor het eerst in 1958 ontwikkeld door de firma Yokohama. Sindsdien is het een veel gebruikte fender in de scheepvaart, en in havens... lees meer

Wij bieden de scherpste prijzen aan voor al u rubber fender behoeftes


Pneumatic fender


Over Fendertec

FenderTec heeft meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van diverse technische rubberproducten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van rubber fenders en stootprofielen voor de bescherming van kades, steigers, pontons, laadperrons, sleepboten, werkboten en andere vaartuigen.

FenderTec biedt standaard rubber fenders en stootprofielen geproduceerd uit de beste kwaliteit rubber. Ook op maat gemaakte producten kunnen geleverd worden volgens de eisen van de klant. Alle rubber fenders kunnen voorzien worden van bevestigingsgaten, op de gewenste lengte worden gezaagd en de uiteinden voorzien van een afgeschuinde zijde. Ook kunnen de rubber fenders gevulkaniseerd in een door de klant gewenste radius geproduceerd worden, waardoor de fender bijvoorbeeld prima rond de boeg of achtersteven van een schip is aan te brengen. Met de uitgebreide productie-en servicefaciliteiten in Europa, kan FenderTec kwalitatief interessante oplossingen bieden met korte levertijden.

Meer informatie over Fendertec »